Hans en wietje. Afzuiger 2019-01-31

Hans en wietje Rating: 7,2/10 510 reviews

Het verhaal van Hash en Wietje

hans en wietje

De meester vraagt waarom hij te laat is. En als u niet stopt met masturberen dan raakt u nooit van die tenniselleboog af! Het sprookje van Hasj en Wietje Er leefde eens een arme houthakker die heette Parihuana, hij had een hele bazige vrouw, die Marihuana heette. Ik heb die typecursus echt gehaat, maar nu ben ik er blij mee. Zijn vrouw komt achter hem staan en geeft hem plotseling een klap op het hoofd met een pan. Pa Rihuana was blij maar Ma Rihuana niet.

Next

We4you2, Kleurplaten van Hans en Grietje

hans en wietje

Marihuana bedacht een boos plan. Worst met spruiten en smout wost mee spreuten en smajt Zeer hard werken Zeun kloot'n afdroa'n Zeer krom Zoe krom of ne zikkele Zeer ver aangetrouwd familielid Seeleke Peets z'n Arrie Zeer verlekkerd zijn op. Mer Roy höltj zien hendjes braaf aan 't steur. Hjee' 't eus ligt top over kloot'n. De man in het andere bed begon te leven voor dat ene uurtje waarin zijn wereld uitgebreid zou worden en opgeleefd door alle activiteiten en kleuren van de buitenwereld. Om een lang verhaal kort te maken: José beleeft de nacht van haar leven.

Next

We4you2, Kleurplaten van Hans en Grietje

hans en wietje

De h-xtc wilde Hasj en Wietje nu coken, ze konden niet meer ontsnappen. Een vrouw is eieren aan het bakken als haar man thuis komt. Ze volgden het vogeltje en kwamen bij een huisje dat helemaal was gemaakt van coke. Door jullie handelen zijn zieke mensen nu genoodzaakt om zaken te doen met dit criminele circuit om aan hun medicijn te komen. Wiet: gedroogde en verkruimelde bloemtoppen Wanneer de bloemtoppen en bovenste bladeren van de vrouwelijke hennepplant worden gedroogd en verkruimeld, bekomt men wiet, weed of marihuana. Maag ich hie door de wei? Eenmaal in bed, komt haar man met de verrassing te voorschijn: tickets om met z'n tweeën voor veertien dagen naar de Bahamas te gaan! Roy van buffelboor Frits… Geraets. Ze durfden echter niet naar huis, dus gingen ze naar Opium en Omium.

Next

Powtoon

hans en wietje

Hij is mijn zoon en ik hou verschrikkelijk veel van hem zoals hij is! Geit hae op ziene bucketliest Angelina Beeren aanvinke? Marihuana bedacht een boos plan. Blauwezand neem voor een 600 watt lamp, een afzuiger groter als 600 kuub. Ze gingen met speed naar huis. Opeens komt er een andere man het cafe binnen, hij is volledig in het zwart gekleed. Camile stopte bij Gaston met een grote grijns op z'n gezicht. Terwijl ze bezig waren werden ze be-speed door een boze h-xtc die in het huisje woonde. Meisjes zijn net paddestoelen als je de verkeerde neemt ga je eraan kapot.

Next

Hasj en Wietje

hans en wietje

Op een gegeven moment zien ze een eindje voor zich een dronken man met de fiets over het fietspad zigzaggen. Poul Kjærholm mixed his strict, modern idiom with superior quality and materials rooted in Danish craftsmanship traditions. Toen ze weer achterbleven zijn ze verdwaald. Hash en Wietje gingen toen met speed naar huis, waarbij het wiedewiedewiedewietv­ogeltje hen de weg wees. In 1940, Wegner joined architects and designers Arne Jacobsen and Erik Møller in Aarhus, working on furniture design for the new Aarhus City Hall.


Next

Powtoon

hans en wietje

Zwarte vent: En nu zuigen!! En hij is zó rijk, zó rijk, dat hij z´n beste vriend een Boeing 737-700 cadeau heeft gedaan voor z´n verjaardag! Ze durfden echter niet naar huis dus gingen ze naar Opium en Omium. President Obama zit met zijn minister van Defensie Panetta in een bar. Hubsakee, en noe gauw nao de Mildert, en. . Het Wiedewiedewiet vogeltje wees hen de weg.

Next

We4you2, Kleurplaten van Hans en Grietje

hans en wietje

Missjien is 't waal eure favoriete boor en borin. Meisjes zijn net eekhoorns ze springen van de ene eikel naar de ander. U kunt deze programma's downloaden van het internet en hun resultaten zijn redelijk tot goed. Ze doorzochten het huisje en namen zoveel drugs mee als ze maar dragen konden. Op een dag hadden ze in de auto een mand vol met eitjes staan. Terwijl ze aan haar parachute bengelde dronk ze haar fles whisky leeg, dan kon de fles tenminste niet meer breken. .

Next

Boerenbruiloft Kelpen

hans en wietje

Na 4 weken kan hij eindelijk de zin: geef mij een broodje ei met ui, in het plat Haags uitspreken. Om het kwartier naar het toilet moesten, en vaak allen tegelijk. Hij: Jawel, maar ik denk dat mijn duim nog altijd gebroken is. Ze gingen met speed naar huis. Er komt een man bij de dokter met een briefje en daarop staat: Ik kan niet praten. Zoveel coke hadden ze nog nooit bij elkaar gezien. Toen ze later weer een tripje gingen maken in het bos, lette Marihuana extra goed op Hash, zodat hij geen kans zag lijntjes te trekken.

Next