Ggd breda soa. Veilig vrijen 2019-01-11

Ggd breda soa Rating: 4,3/10 1873 reviews

SOA’s en HIV

ggd breda soa

Welke vaccinaties je nodig hebt, is afhankelijk van je bestemming en de reisduur. Na een dag studeren, heb je wel ontspanning verdiend. De leukste suggesties op een rij. Ook lees je over de klachten die passen bij meningokokkenziekte. Dat kan als je in de regio West-Brabant woont. Het uitstrijkje mogen vrouwen zelf doen. We zijn klaar voor Mars, Saturnus èn gezondheidsontwikkelingen in de toekomst! Dat gebeurt als de instrumenten niet schoon zijn, en er besmet bloed op zit.

Next

Centrum Seksuele Gezondheid

ggd breda soa

Aan mannen zal de assistent vaak vragen om urine mee te nemen. Dan kun je ons bellen via 0900 369 69 69. Dit verpak je dit in onze retourbox en verstuur je het naar ons lab. Van hem weet ik dat hij met meerdere meisjes naar bed geweest is, maar altijd met condoom. Dan krijgen je ouders te zien waar je op getest bent. Veel mensen genieten van dit mooie weer.

Next

GGD Rotterdam

ggd breda soa

Bij de huisarts kan iedereen getest worden. Neem contact op met jouw jeugdarts of jeugdverpleegkundige via: 076 528 20 51. Maar er zijn ook mensen die erg veel last kunnen hebben van de warmte. Waar kun jij als student je vrije tijd besteden in Breda? De hele dag door kom je met bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers in aanraking. Als blijkt dat je een soa hebt, wordt er een afspraak gemaakt voor jouw behandeling. Welke maatregelen uit het Hitteplan neemt u? Daarna volgt een gesprek triage.

Next

Contact

ggd breda soa

Met deze persoon heb ik ook een relatie. Het waarschuwen van je partners kun je zelf doen of je kunt dit anoniem doen. Je kunt deze via seksueel contact oplopen. Check haar maandelijkse vlog op YouTube. Maak een afspraak en kom bij ons langs, 0900 369 69 69.

Next

Testen op soa

ggd breda soa

Infectieziekten verpleegkundige Marit vertelt waarom schone handen nou belangrijk zijn. Via je handen kunnen deze weer doorgegeven worden. De uitslag van het onderzoek is na ongeveer tien werkdagen bekend. Blijk je een soa te hebben, dan word je zo snel mogelijk behandeld. Na het invullen van de vragenlijst krijg je de thuistest mee. Benieuwd naar zijn antwoorden, bekijk de film. Dit wordt bij mannen uit de urine getest.

Next

GGD West

ggd breda soa

Breda studentenstad Ga je studeren in Breda? Op onze website lees je de veelgestelde vragen en antwoorden over meningokokken. Gebruik van restmateriaal Voor jouw onderzoek of behandeling is het soms nodig om bloed, urine of andere lichaamsmaterialen af te nemen. In het lab vindt de analyse plaats en wordt de uitslag bepaald. Een overzicht van alles wat je moet weten als je start met werken in Breda Als student houd je aan het einde van je geld soms nog een stukje maand over. Ga naar het reizigersspreekuur of kijk op de website van het. Ook kun je je gratis laten vaccineren tegen hepatitis B.

Next

GGD Rotterdam

ggd breda soa

Het risico bestaat dan dat je een niet correcte uitslag krijgt. Besmet bloed Het kan voor komen dat iemand een soa oploopt als hij een tatoeage of piercing laat zetten. Je wordt daarna uit de wachtkamer opgeroepen. De persoonlijke informatie die je ons geeft behandelen wij vertrouwelijk. Lees op de pagina wat dat precies inhoudt en hoe je eventueel bezwaar kunt maken. Telefonisch bereikbaar op 088 005 51 70. Jeugdverpleegkundige Charlotte heeft een tip.

Next

Centrum Seksuele Gezondheid

ggd breda soa

Laat je dan goed informeren over de onderwijsinstellingen, het studieaanbod en het verenigingsleven. Je gaat op zoek naar een nieuwe tandarts, huisarts en ziekenhuis. Spreekuur Je kunt op spreekuur komen in Helmond of Eindhoven. Als je niet aan de pil bent, is het misschien ook nodig om een noodpil te halen, zodat je niet zwanger wordt. Help mee om handelingsperspectieven te creëren.

Next